Holistische Gezondheid

Line separator
pexels-taryn-elliott-4099354.jpg

Hoe het werkt

Line separator

Als je al een tijdje maar door gaat met je leven terwijl je je moe, onvervuld en/of niet gezond voelt raad ik je aan samen eens te kijken wat we kunnen veranderen om jouw energie op een betere frequentie te krijgen.

Wanneer je gaat groeien in je bewustzijn zul je ontdekken wat bij jou past, wat je wilt veranderen en hoe je dat gaat aanpakken .  

 

Luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie zal ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt.

Jouw ‘werkelijkheid’ is lang niet zo vaststaand als het lijkt, maar heeft zich aangepast aan jouw waarneming en heb je voor een deel gedownload uit je omgeving. 

Ook al kun je je energie niet zien, horen, ruiken, proeven of vast pakken is het wel heel goed voelbaar hoe het ermee is gesteld. 

 Je hebt de juiste energie nodig om je goed te voelen en in beweging te komen.

Alles wat je beleeft, met je zintuigen,  gedachtes, emoties en handelingen, geeft je energie van een bepaalde frequentie mee.

 
Line separator

Je  bent meer dan je fysieke lichaam

pexels-arthouse-studio-4534200.jpg

Ook je mentale, emotionele en spirituele lichaam zijn met je fysieke lichaam verbonden.

Je fysieke lichaam

Je fysieke lichaam is uitgerust met je zintuigen zien, horen, ruiken, proeven en aanraken om de buitenwereld te verkennen.

Je mentale lichaam

 Met je gedachten creëer je je eigen routekaart die jouw werkelijkheid bepaalt.

Lukt het je er nieuwe overtuigingen en denkbeelden in te stoppen dan zal je mentale lichaam nieuwe paden aanleggen waarmee de bril waardoor jij naar de wereld kijkt kan veranderen. 

Je emotionele lichaam

E-moties, energie in beweging, zijn eigenlijk een rapport van alles wat je ervaart en meemaakt en signalen van je ziel die je willen vertellen wat ze ervan vinden.

Je spirituele lichaam

Je spirituele lichaam is dat stemmetje dat je blijft herinneren aan jouw blauwdruk, de optelling van wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt. De signalen van je ziel.

 
Pebble Beach

Verhoog jouw frequentie

Line separator
 

Bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling zorgen voor een verandering in de frequentie van je energie systeem.

De werkelijkheid is niet alleen maar zonneschijn en door de schaduw plekken heb je (onbewust) delen van jezelf opgeborgen. Op den duur ben je hun bestaan vergeten en vormen het blinde vlekken in je ervaring van de werkelijkheid.

Daar ben je in je babytijd al mee begonnen door signalen uit je omgeving op te pikken en je aan  te passen zodat je past in de clan die voor jou en je veiligheid zorgt.

 

Onbewust leerde je al vrij snel dat het ene gedrag fijne gevoelens en ander gedrag onaangename gevoelens oproept.

De delen van jezelf, die je opgeslagen hebt als niet gewenst, zijn hun eigen energetische verzameling gaan vormen, bang om ontdekt te worden en tegelijkertijd vragend om erkenning.

Die delen tevoorschijn laten komen en recht in de ogen kijken, ook als dat niet past in het perfecte plaatje van je omgeving, vraagt om eerlijkheid en kwetsbaarheid maar helpt je te worden wie je in essentie bent waardoor je energie weer vrij kan stromen wat je gezonder, completer, sterker en zachter zal maken.