top of page

Holistische Gezondheid

pexels-taryn-elliott-4099354.jpg

JOUW WERKELIJKHEID

Jouw ‘werkelijkheid’ is lang niet zo vaststaand als het lijkt, maar heeft zich aangepast aan jouw waarneming en heb je voor een deel gedownload uit je omgeving. 

Wanneer je gaat groeien in je bewustzijn zul je ontdekken wat bij jou past, wat je anders wilt en hoe je dat kunt realiseren.

Alles wat je beleeft, met je zintuigen,  gedachtes, emoties en handelingen, geeft je energie van een bepaalde frequentie mee.

Jouw werkelijkheid

Je  bent meer dan je fysieke lichaam

Meer dan fysiek
pexels-arthouse-studio-4534200.jpg

Ook je mentale, emotionele en spirituele lichaam zijn met je fysieke lichaam verbonden.

Je fysieke lichaam

Je fysieke lichaam is uitgerust met je zintuigen zien, horen, ruiken, proeven en aanraken om de buitenwereld te verkennen.

Je mentale lichaam

 Met je gedachten creëer je je eigen routekaart die jouw werkelijkheid bepaalt.

Lukt het je er nieuwe overtuigingen en denkbeelden in te stoppen dan zal je mentale lichaam nieuwe paden aanleggen waarmee de bril waardoor jij naar de wereld kijkt kan veranderen. 

Je emotionele lichaam

E-moties, energie in beweging, zijn eigenlijk een rapport van alles wat je ervaart en meemaakt en signalen van je ziel die je willen vertellen wat ze er van vinden.

Je spirituele lichaam

Je spirituele lichaam is dat stemmetje dat je blijft herinneren aan jouw blauwdruk, de optelling van wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt. De signalen van je ziel.

Pebble Beach

Je frequentie verhogen

Jouw frequentie

Bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling zorgen voor een verandering in de frequentie van je energie systeem.

De werkelijkheid is niet alleen maar zonneschijn en de schaduw plekken hebben (onbewust) delen van jezelf opgeborgen. 

Die delen van jezelf zijn hun eigen energetische verzameling gaan vormen en op een gegeven moment vragen ze gezien, erkend en verwerkt te worden.

Die delen tevoorschijn laten komen en recht in de ogen kijken, ook als dat niet past in het perfecte plaatje van je omgeving, vraagt om eerlijkheid en kwetsbaarheid maar helpt je te worden wie je in essentie bent waardoor je energie weer vrij kan stromen wat je gezonder, completer, sterker en zachter zal maken.

Als je los kunt laten wie je bent kun je worden wie je wilt zijn.

 

bottom of page